Home

Dantela crosetata manual modelesque

Dec 09, 2010  Dantela crosetata manual. artlotushandmade 100 O alta galerie de dantele crosetate si cateva din graficele utilizate. Crosetez exclusiv cu fir subtire, niciodata mai gros de 20 si croseta nr.

1, 00, astfel piesa este frumoas si eleganta. Este o parere personala, dar consider ca dantela este delicta si prin grosimea materialului DANTELE CROSETATE ROMANIA: Dantela Crosetata Manual cu Flori si Romb Model 3.

Discover ideas about Cus D'amato. DANTELE CROSETATE ROMANIA: Dantela Crosetata Manual cu Flori si Romb Model 3. Cus D'amato Romania Manual Textbook User Guide Find this Pin and more on Crosetat In Romania by yanina. See more. Sep 06, 2016 Dabtela crosetata manual pentru rochia Casilda by Mizzo Atelier. Moda si dantela manualaRomaya crochetart.

Rochie crosetata manual, model 2014, unicat. Marime SM. Acesta este un scurt slideshow care arata diverse genti crosetate manual. Va cer scuze pentru calitatea medie a pozelor Un model interesant de vesta crosetata de dama, care se potriveste mai multor marimi, datorita croiului evazat in trei colturi.

Veti gasi in acest tutorial pas cu pas modul de lucru si materialele necesare realizarii acestui model de vesta crosetata de dama. Aici se deosebete de dantela irlandez unde toate componentele sunt croetat Bordur croetat dantel ngust Am ales acest model de dantel ngust croetat pentru a bordura manetele mnecilor unei bluze. Articole din dantela crosetata manual scrise de mayaburzo. Un cardigan lung, lucrat din model de patrate 10cm10 cm, atasate in timpul lucrului.

Tipar lejer, marime unica, lungime 130 cm masurata pe mijliocul spatelui Dantela Crosetata Manual cu Floare si Colt Model 5 Dantela Crosetata Manual cu Floare si Colt Model 5. Publicat de Crosetat in Romania la 03: 03. Trimitei prin email Postai pe blog! Distribuii pe Twitter Distribuii pe Facebook Trimitei ctre Pinterest. Etichete: Dantele Crosetate Manual. May 26, 2014 This feature is not available right now.

Please try again later. Costumas din dantela manuala crosetata din bumbac mercerizat. Fiind un model usor elastic, se aseaza pe corp, cade frumos si este usor de adaptat oricarei marimi. Tagged: bluze dantela, bumbac mercerizat, comenzi dantela, crosetat manual, dantela irlandeza, dantela manuala, design dantela, flori crosetate, flori dantela, Cateva modele de borduri din dantela manuala.

Se pot folosi ca decor pentru: perdele, cuverturi, fete de masa, cearsafuri, naperoane, imbracaminte sau alte proiecte. Panglica dantela vintage lucrata din fire de lana cu diverse utilizari in functie de imaginatie. Se vinde tot metrajul care are 8, 20m3, 5 latime pret 50lei.

Trimitei prin email Postai pe blog! Distribuii pe Twitter Distribuii pe Facebook Trimitei ctre Pinterest.