Home

Pullover tricotat manual modele

Aceste modele sunt doar nite propuneri. Dac v dorii un astfel de pulover, puteti s dai comand, dar putei primi 2 pulovere du Pulovere rockchic. Stilul rock chic sa tradus prin abundenta de tinte care a decorat, in acest sezon, toate piesele vestimentare musthave. Puloverele tricotate cu astfel de aplicatii sunt mult mai versatile decat ai putea crede. Puloverul tricotat manual ce face parte din colectia semnata Anamaria Pop este foarte calduros si confortabil.

Acest model vine insotit de fular. Il poti purta cu o pereche de pantaloni negri si bocanci. Ora de lucru manual duminic, 20 martie 2011 Daca vrei un alt model faci intai un esantion de 10 ochiuri pe 10 randuri, il masori, iti masori grosimea gatului si imi dai aceste dimensiuni, apoi iti spun cum sa incepi. Din pacate nu am aproape deloc experienta, este primul pulover pe care il fac, pana acum am mai tricotat doar o pereche ncepei de tricotat de la talie. Lanuri cu zale de aer.

bucl lungimea dorit, i apoi s continue s tricot scheme 1A Pullover tricotat manual modele 1B. Download 303 modele pentru crosetat si tricotat Doina Silvia Marian 143 modele de tricotat manual cu scheme 160 modele de crosetat cu scheme Modele tricotate frumoase Lectii de tricotat Conducerea pulover tricot cu un model de relief mare i seciune earf LIC de modele de tricotat pulovere i scheme i cardigan asociate cu ace Model tricotat deosebit Rapunzel.

Un model tricotat numit Rapunzel deosebit de frumos,perfect pentru un fular, poncio sau caciula. In zilele urmatoare vo Sosete tricotate. Invatam sa tricotam sosete.

Punem pe andrele 50 pentru fir mediu,eu am pus 46 de ochiuri deoarece am firul mai gros. Lucru manual, tricotat 78 Modele de tricotat cu scheme explicative si informatii pentru tricotarea modelelor Modele Pulover Modele De mpletit Idei Lucru Manual Animale Mod Feminin mpletit Mod Feminin Broderii Modele De Tricotat nainte Modele de tricotat manual gratis cu poze si explicatii pas cu pas.

Aici gasesti cele mai frumoase modele de tricotat pulovere, saluri, ciorapi, manusi, caciuli si multe alte tricotaje manuale. Modele de tricotat manual gratis cu poze si explicatii pas cu pas. Aici gasesti cele mai frumoase modele de tricotat pulovere, saluri, ciorapi, manusi Modele Pulovere Tricotate Manual Idei i Imagini mpletitul manual a devenit de asemenea un hobby pentru foarte multe femei i fete tinere.

Unele iau dezvoltat chiar o afacere din aceast ocupaie relaxant i plin de creativitate, iar mmicile fac bolerouri, pulovere i diverse hinue mpletite sau croetate pentru nepoi. Un cardigan de dama tricotat manual este perfect pentru a face tranzitia dintre anotimpurile clasice, si are mare succes in sezonul rece. Modelele tricotate sunt deosebit de cautate primavara, fie ca le preferi pe cele cu nasturi sau fara, lungi sau scurte.

Va prezint in cele ce urmeaza un model de cardigan de dama tricotat Iata schema de tricotat pentru o bluza de primavara: Modelul este format din 24 de ochiuri, de la linia galbena incepe urmatorul model. Arhiva 2015 (1)