Home

Ce inseamna spalare manuala herzer

Dup ce ai splat rufele, a venit momentul s le i calci. Acest proces este foarte important, deoarece dezinfecteaz. Iat cteva sfaturi ca si calci hainele impecabil. Cur fierul de clcat frecvent, n special pe talp, cu ap i oet, pentru a ndeprta calcarul. Ce nseamn, de fapt, simbolurile de pe instruciunile de splare a hainelor de 06 Aug 2018 17: 32 Probabil vai confruntat de multe ori cu instruciunile neclare, de splare, prezente pe fiecare hain nou, pe care o cumprai.

Prin activarea acestei functii, masina automata de spalat desfasoara un ciclu program de spalare prestabilit care mimeaza conditiile reale de spalare manuala. Program recomandat pentru: articole din lana, tesaturi din matase, in, lana si viscoza care in general sunt marcate cu eticheta spalare manuala. Program de spalare delicata, dedicat hainelor deosebite care in general nu se spala in masina de spalat.

Speli in siguranta si fara efort, chiar si rufele care necesita spalare manuala. Ce inseamna acest indicator? Capacitatea de spalare exprimata in numar de seturi inseamna cate seturi de tacamuri poti incarca maxim in masina de spalat vase la un ciclu de spalare.

Un set contine toate tacamurile si vasele necesare unei persoane la o masa (farfurie mica, farfurie mare, farfurie adancam cutit, furculita, lingura, lingurita, pahar). B spalare C tratamente speciale( gen apret) D balsam de rufe Programare: La sertar cifrele de sub programe reprezinta temperatura la care spala pe acel program. 14 spalare rufe bumbac din care 1 e si cu prespalare. 5 stoarcere 68 rufe sintetice 9 clatire 10 Sep 21, 2006 Vati intrebat vreodata ce inseamna toate chestiile scrise pe etichetele hainelor?

Voila (si cateva sfaturi): Instructiuni generale de spalare: Hainele colorate arata bine mai mult timp daca sunt spalate pe dos. Aparitia petelor pe jeans (de exemplu) poate fi astfel evitata. Camasile isi pastreaza mai bine forma daca sunt puse la uscat pe umeras. Pentru cei ce au nelamuriri in legatura cu cele 15 programe ale masinii de spalat rufe, le pot spune ca printre aceste programe se numara si urmatoarele: program rapid (cel de 30 de minute), program pentru bumbac, program pentru sintetice, program pentru haine delicate, program de prespalare, program de spalare a hainelor din lana, program de stoarcere si evacuare, si nu in ultimul rand program de Unele masini de spalat rufe AEG detin certificarea Woolmark Blue, ceea ce inseamna ca sunt sigure atat pentru spalarea cat si pentru uscarea celor mai sensibile haine cum ar fi cele de lana sau care au eticheta doar spalare manuala.

Cele mai multe dintre masinile de spalat au program de spalare manuala. Acest program este special pentru articole din casmir sau matase, deasemenea le spala mai nfrumuseai decorul locuinei dvs.

cu designul Crystal Gloss. n locul unui aspect banal, faada mainii de splat Samsung este uor curbat, pentru o estetic mai atrgtoare. Woolmark Platinum Care Woolmark Platinum Care este certificarea maxima emisa de 'The Woolmark Company' pentru marcile care ating standarde atat de ridicate de calitate incat masinile lor de spalat pot spala si hainele care au eticheta 'numai spalare manuala